FOTO: Mili Marušić

Ove subote, 9. studenog 2019.g., u organizaciji Tenis Akademija SET Široki Brijeg održan je 5. Turnir škola tenisa, u kojem je sudjelovalo preko 60 mladih tenisača s područja Bosne i Hercegovine.

“Jako sam zadovoljan ovim turnirom kojeg smo organizirali u Širokom Brijegu. Preko 60 mladih tenisača i tenisača iz svih krajeva Bosne i Hercegovine su ove subote imali priliku pokazati svoje znanje i vještinu u ovom sportu u pet dobnih skupina. Natjecatelji su bili iz Sarajeva, Livna, Međugorja, Mostara, Širokog, Posušja…., najmlađi natjecatelji su imali 5 godina, a najstariji 14 godina. Moram priznati kako među svima njima, kao i među svim uzrastima, ima jako zanimljivih tenisača koji bi uskoro mogli nas predstavljati na svjetskim natjecanjima i velikim teniskim turnirima. Kao što ste i sami mogli vidjeti mnogi ovi mladi tenisači što su danas nastupali doslovno uživaju i “dišu” ovaj sport iako je nekima možda kao rekreacija, iz svega toga rađaju se talenti, a mi ih sve više imamo” – kazao je ukratko Marko Čuljak, organizator ovog turnira i teniski trenera za portal SirokiBrijeg.info.

VIŠE FOTOGRAFIJA možete pronaći na službenoj Facebook stranici portala SirokiBrijeg.info:

U nastavku donosimo pobjednike po skupinama, a ispod možete pogledati kraći video malih majstora tenisa, a neke od njih bi uskoro mogli gledati na velikim ekranima ili uživo na velikim natjecanjima i turnirima diljem svijeta:

Početnici

1.Klara Bokšić
2.Danijela Medan
3.Gabrijel Musa
3.Josip Ćavar

Mini tenis1

1.Nea Dujso
2.Aleksandar Vujanović
3.Mirta Čuljak
3.Natalija Sulaver

Utješni mini tenis 1


1.Roko Ivanćić
2.Danijela Medan.
3.Ivan Martinović
3.Anida Krpom

Mini tenis 2

1.Aleksandar Bujanović
2.Petra Begić
3.Nea Dujso
3.Mirko Bleko

Utješni mini tenis 2

1.Marko Ljubić
2.Luka Brekalo
3.Andre Rajić

Narančasti tenis

1.Lukša Ćorić
2.Luka Ćorić
3.Jure Ćorić

3.Borna Ćorić
3.Lukas Ćale

Zeleni turnir

1.Kristijan Pavić
2.Kvesić Grgo
3.Juklo Farise
3.Emanuel Ponos

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info