GRUDE – Prvi dan proljeća u Gudama je bio obilježeno 6. Cheerleading i Cheerdance prvenstvom Bosne i Hercegovine, koje se održalo u SŠ Antuna Branka Šimića.

Preko 700 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine boriti su se za All Star (cheerleading ) i Dance Star ( cheerdance ) titulu prvaka države. Posebni gosti ovog natjecanja su bili članovi Cheerleading klub “Sedmi vjetar” iz Splita.

Na samom početku uručene su dvije posebne nagrade. Jedna je otišla u HPK Široki, a druga najmlađoj natjecatelji ovog prvenstva, trogodišnjakinji Mariji Jukić iz Posušja.

Cheerleadinggrude20032016-17

U pauzi između dva natjecanja održao se tradicionalno izbor za Miss Mini Navijačica Bosne i Hercegovine, gdje je dosadašnja Miss Rejna Krešo iz članica ŠPK “Erigo” – Mostar, predala titulu članici PK “Lets Dance” iz Nevesinja, Katarini Čvoro.

Dvorana popunjenja, natjecatelji više – manje, zadovoljni. Bilo je iznenađenja, smijeha, plača i bojkotiranja dodjela medalje što su napravile članice HPK “Širokog” iz Širokog Brijega, zbog navodnih nepravilnosti kako smo doznali kasnije. I što je na žalost bacilo jednu loši sliku, isto kao što će baciti i to ako je bilo nekih nepravilnosti u samom ocjenjivanju natjecatelja.

Službenih rezultata još nema, tako da ih i ne možemo predočiti, a što ćemo dodatno napraviti kada ih dobijemo. Kao što vam sada donosimo jedan kraći video s ovog, skoro pa cjelodnevnog natjecanja.

Ostatak fotografija tijekom večeri na facebook stranici našeg portala.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info