VIDEO/FOTO: Održana “Plava noć” NK Široki Brijeg bez nogometaša, a “dirljiv” govor održao predsjednik kluba!

Tradicionalna “Plava noć” NK Široki Brijeg održana je ovog četvrtka u hotelu “Park” u Širokom Brijegu uz nazočnost oko 200+ uzvanika, među kojima su bili isključivo političari, brojni sponzori i oni koji bi mogli jednog dana postati, a koj ima jako puno. Društvo iz HŠK Zrinjskog predvođeno akademikom dr. Draganom Čovićem, nešto nas novinara, vatreni navijači “Škripari”, par sportaša, trener NK Široki Brijeg Goce Sedloski, igrača ni na vidiku, nešto sitno poštenog naroda, i naravno predsjednik NK Široki Brijeg, a koji je ne znamo još sigurno jeli je ili nije, Miro Kraljević.

Vjerujemo kako su i pali dogovori tko će biti novi glavni sponzor NK Širokog Brijega jer nova sezona je pred njima, a tu je mogući i izlazak ponovno u Europu, a ako sve bude po redu, možda i koja utakmica više za sve građane Širokog Brijega koje će moći gledati na svojoj Pecari.

Govora nije bilo puno za razliku od prijašnjih godina kada su se natjecali tko će više što reći pred okupljenom “elitom”, tako da je čast pripala predsjedniku NK Širokog Brijega Miri Kraljeviću da otvori ovi svečanu ceremoniju sa nekoliko prigodnih, poznatih i onih malo manje poznatih riječi, gdje se ovog puta najviše dotakao sporta u Širokom Brijegu, i brojnih uspjeha na sportskim terenima za ovu malu sredinu.

Jedina osoba koja je da valja nešto kazala, a ujedno i posljednji i drugi govornik prije večere je bio fra Dane Karačić, koji je iz srca govorio koliko voli i koliko živi sport. Iako je vjerni navijač Dinama i njegov član od 1959. godine. Ponosan je na ove momke i nogometaše iz NK Širokog Brijega (a kojih nije bilo ovdje) kojima je poručio kako se samo uz trud i rad dolazi do uspjeha. Sreća pa snimili smo govor i njima ga namjenjujemo, jer sumnjamo kako bi im itko od nazočnih to znao prenjeti!

U zabavnom dijelu programa sve nazočne glazbom su zabavljali “Mokarski tamburaši”. Također je bila organizirana i tombola čija je glavna nagrada bila boravak za dvije osobe u Rimu. I na kraju pohvala za Hotel “Park” i ekipu koja je spremala juhu, a koja je za 10+.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info