FOTO: MIli Marušić

Da, kako god “glupo, ironično ili ne znam ni ja kako zvučalo” Akadmija likovnih umjetnosti ja ne Brigu, a mladi talentirani likovni umjetnici po čitavom Širokom Brijegu!

To smo imali prilike vidjeti ove srijede u Narodnoj knjižnici Široki Brijeg, gdje se održala izložba slika polaznika dječjih likovnih radionica u organizaciji likovne kolonije “Brijeg”.

Prelijepi likovni radovi ovih mladih talentiranih slikara krasili su svaki pedalj zida knjižnice i gdje se doista imalo što za vidjeti, a dio fotografija možete i Vi pogledati na službenoj Facebook stranici portala MTV.ba.

Sama večer je započela u glazbenom raspoloženju, da bi nakon toga brojne prisutne goste koji su došli na ovu izložbu pozdravili voditelji radionica Srećko Slišković i Anđelka Hrkać. A nakon toga par recitacija pjesama i još koji glazbeni nastup te otvorene izložbe od Tonija Galića, savjetnik za odnose s javnošću gradonačelnika Širokog Brijega, koji je čestitao polaznicima, voditeljima radionica i roditeljima na uloženom trudu i poticanju kreativnog razvoja.

Na izložbi je sudjelovalo preko 60 polaznika sa svojim radovima, i svi su učenici osnovnih škola sa području Grada Širokog Brijega, tako da možemo očekivati mnoge od njih kako će krenuti na dodatno usavršavanje svoje vještine na Brig!

Uostalom, pogledajte kroz video prilog kako je to sve bilo:

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info