VIDEO: Dvije godine od “srceparajućeg” govora Dragana Čovića na “Plavoj noći” NK Široki Brijeg

ŠIROKI BRIJEG – „Široki Brijeg je svima nama u srcu. Široki Brijeg je i gospodarsko, i kulturno, i sportsko središte, ali on je i najveći hrvatski grad u BiH. Neka nam naš Široki Brijeg živi vječno i neka nam bude najbolji“ – kazao je na današnji dan 2015. godine, pozdravljajući oko 300 okupljenih prijatelja i simpatizera NK Širokog Brijega na tradicionalnoj „Plavoj noći“ hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović.

Znano je da je Dragan Čović zapravo navijač HŠK Zrinjskog, međutim svakako lijepa gesta od njega što se pojavio i na slavlju kluba s Pecare. Pojavili su se i brojni drugi ugledni uzvanici, kao recimo gradonačelnici Vukovara i Knina, Ivan Penava i Josipa Rimac. Ova potonja je mamila i uzdahe muškog dijela publike.

Ivan Šuker, zastupnik u Saboru Republike Hrvatske i posebni izaslanik predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, poručio je:

„Dragi moji prijatelji, čestitam vam na velikom projektu. Kroz sve ove godine dokazali ste kako se može uspjeti ako volite, cijenite i brinete za svoje. Svojim radom omogućili ste svojoj djeci bavljenje sportom i upravili ih na pravi put. Zahvaljujući brojnim uspjesima prepoznati ste u cijeloj regiji“.

Dnevno.ba