VIDEO- Čovjek prije svega – pogledajte kako se general Praljak svađao da se puste konvoj pomoći u Istočni Mostar

SPASITE RANJENIKE IZ SREDIŠNJE BOSNE – bio je zahtjev Hrvata Brotnja, među njima je bilo mnoštvo izbjeglih iz Srednje Bosne. Oni su bili blokirali konvoj UN-a ratne 1993. godine u središtu Čitluka.

Zahvaljujući Slobodanu Praljku muslimani u Mostaru su dobili 19 kamiona humanitarne pomoći iz “fašističke” Herceg Bosne!

Brotnjaci su prolazak uvjetovali dostavom humanitarne pomoći za 158 tisuća Hrvata Središnje Bosne! On se ustao protiv njih i provezao konvoj. Niti jedna ljudska duša iz Istočnog Mostara nije se htjela odazvati kao svjedok obrane generalu Praljku. Niti jedna. Niti jedan jedini Bošnjak od njih 450.000 smještenih u Hrvatskoj nije se htio odazvati na sud. Niti jedan jedini.

U isto vrijeme dok traje ratni kaos u BIH, muslimanske žene i djeca su bila smješteni po odmaralištima duž dalmatinske obale, u toj za njih “fašističkoj” i “agresorskoj” Hrvatskoj. Najžalosnija činjenica je ta, dok su oni odmarali, njihovi muževi i očevi vrše agresiju na Hrvate u Središnjoj Bosni.

Postoji video snimka, do koje pokušavamo doći, u kojoj Bošnjaci Bugojna, smješteni u hotelu u Makarskoj, slave pad Bugojna i progon hrvatskog stanovništva.

Tako je Tuđman vršio agresiju na Hrvatsku.

Upravo to je danas zaključio Haaški sud.

Poskok.info