FOTO: Mili Marušić

ŠIROKI BRIJEG – Dugoočekivani snijeg napokon je zabijelio grad na Lištici. Iako je neke iznenadio, mnogi su znali i vjerovali kako nas neće izbjeći ove godine.

S vremenom mnogi i zaboravljaju kako je snijeg sasvim normalna prirodna pojava u ovo godišnje doba jer ne pada kao nekada prije svake godine i kojeg su željno mnogi iščekivali, a ponajviše klinci koji su znali na mnoge načine za zabavu iskoristiti ove bijele pahulje.

Sada kako je snijeg sve rjeđa pojava, zabava u ove zimske dane je isključivo tehnologija koja buduće generacije priprema za život bez zabave, život bez druženja, život bez prijateljstva, život bez smijeha, život bez stava, život sa stresom, život bez života!

No, nije sve baš tako da mnogi odluče olako upadati u taj “sustav” i dozvoliti tehnologiji da ih spriječi uživati u mladosti jer imati će kada kasnije proći sve gore nabrojane životne situacije koje su tek pred njima. Sada trebaju znati se družiti, zabaviti, smijati i veseliti svojoj mladosti i iskoristiti svaku priliku i trenutak kako bi ju osjetili.

VIŠE FOTOGRAFIJA na službenoj Facebook stranici portala SirokiBrijeg.info:

Snijeg je upravo jedna od takvih prilika osjetiti svoju mladost i uživati u njegovim čarima, pa makar se grudali, sanjkali, skijali ili snjegovića radili zajedno ili sa svojim društvom i na taj način pokazali svoju kreativnost i umijeće za stvaranjem nečega skoro od ničega!

U nastavku je ponuđena link stranica koja vas vodi da pogledajte kako je nastao Framko 2019.?

Kako je nastao Framko 2019.?

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info