Velika pobjeda nogometaša Posušja u prvoj prijateljskoj i pripremnoj utakmici pred početak sezone

Prvi prijateljski susret nogometaši Posušja odigrali na stadionu Bjelave u Čapljini i ostvari pobjedu 2:1.

Slišković je na put poveo sve igrače koji su se nalazili na pripremama. Pred oko 50-ak ljubitelja nogometa Posušje je na čapljinskim Bjelavama pokazalo, da nema šale sa plavo-bijelim.

Nogometaši Posušja su izgledali poletni, agresivni i gladni pobjeda. Prvo poluvrijeme nije donijelo ništa značajno. Rezultat na poluvremenu glasio je 0-0 . U drugom djelu Posušje je igralo odličan nogomet i lakoćom je pariralo prvoligašu s Bjelava.

Domaći strateg bio je iznenađen spremnosti drugoligaša s Mokrog Doca. Veliku pobjedu nad vrlo jakom ekipom Čapljine donijeli su Dario Stipić i Stipe Soldo, a za domaće je pogodio bivši kapetan HŠK Posušje Nikola Leko.

Napomenimo da je Čapljina prošle godine bila u vrhu Prve lige FBiH, a ove godine je dovela još nekoliko kvalitetnih igrača. Zaista navijači Posušja nemaju što brinuti za sljedeću sezoni, jer odavno Posušje nije imalo spremni i opasni sastav.

Trener Posušja nakon utakmice bio je jako zadovoljan igrom i zalaganjem svoje momčadi. Sljedeći protivnik na pripremama biti će HNK Tomislav iz Tomislavgrada, priopćeno je iz HŠK Posušja.

SirokiBrijeg.info