Home Vijesti Crna kronika Vatrogasci Širokog Brijega gasili zapaljeni dimnjak na kući i apelirali na redovno održavanje

Vatrogasci Širokog Brijega gasili zapaljeni dimnjak na kući i apelirali na redovno održavanje

0
Vatrogasci Širokog Brijega gasili zapaljeni dimnjak na kući i apelirali na redovno održavanje

ŠIROKI BRIJEG – U utorak u večernjim satima na obiteljskoj kući u centru Širokoga Brijega došlo je do manjega požara kojega su uspješno ugasili vatrogasci iz Vatrogasnoga društva Široki Brijeg.

Dojavu o požaru na dimnjaku kuće dobili smo u 21.30 sati te smo izašli na teren, osigurali zahvaćenu površinu i ugušili vatru na dimnjaku, izjavio je za portal Jabuka.tv Mario Barbarić, predsjednik Vatrogasnoga društva Široki Brijeg.

Barbarić je dodaja kako su na teren izašla tri vatrogasca s jednim vozilom te da u ovom požaru nije bilo veće materijalne štete, a iz Uprave civilne zaštite ŽZH priopćeno je da je požar u potpunosti ugašen u 22.45 sati.

Iz Vatrogasnoga društva Široki Brijeg apeliraju na stanovništvo da se u ovom periodu redovito čiste i održavaju dimnjaci na obiteljskim kućama jer je sad povećana opasnost od izbijanja požara.

Dodajmo i da je do zapaljenja dimnjaka dan ranije došlo i na obiteljskoj kući u Kočerinu, kao i na zgradi u središtu Gruda. Uspješnim intervencijama vatrogasaca spriječeno je širenje požara i nije zabilježena veća materijalna šteta.

Jabuka.tv