Uvjerljiva pobjeda HŠK Posušja nad ekipom iz Kutjeva

POSUŠJE – Tri pobjede u tri utakmice, odličan start novog trenera plavo-bijelih.

Po vrlo hladnom vremenu i jakom vjetru Posušje je ugostilo prijatelje iz Kutjeva. Domaći su od samog početka diktirali tempo, imali posjed lopte i u potpunost nadigrali prijatelje iz Kutjeva.

Već iz prvog kornera na utakmici Bilać ubacuje, a Crnogorac posprema školski glavom za 1-0 i veselje malobrojnih navijača koji su došli po vrlo ružnom vremenu. U istom ritmu se nastavilo i dalje, Stipić probija po lijevoj strani i odlično centrira, a Dominik Begić lijepo glavom pogađa za 2-0 naših pulena. Pred sam kraj prvog poluvremena pojačanje Franjo Ćuže glavom pogađa za 3-0!

Na poluvremenu trener Sliskovic pravi nekoliko promjena, pa je ritam utakmice pao. U drugom dijelu Čutura pogađa za konačnih 4-0 i to je bilo sve što smo vidjeli u drugih 45 min. Solidna predstava domaćih igrača po jakom vjetru koji je puhao cijelu utakmicu i kvario igru na ovoj međunarodnoj prijateljskoj utakmici. Slišković na kraju može biti zadovoljan predstavom svojih pulena i njegova ekipa ovim pobjedama najavila je bolji plasman u proljetnom dijelu prvenstva.

Proljetni dio prvenstva Druge lige FBiH počinje 13.3.2016. kada momčad HŠK Posušja gostuje u Stocu kod HHNK Stolac!

HŠK POSUŠJE ( 4 – 0 ) NK KUTJEVO

HŠK Posušje