Još jedna od rutinskih pobjeda rukometašica Izviđač Central osiguranje, iako su igrale s pola gasa, uvjerljivo su savladale oslabljene gošće iz Kozarske Dubice, koje su doputovale samo s devet igračica.

Domaće su već u 18. minuti imale pet pogodaka viška (9:4), a do poluvremena su prednost udvostručile (20:10).

U drugom dijelu Ivan Lovrić, trener domaćih rukometašica, uglavnom je isprobavao neke varijante u igri, a isto tako, dao je veću minutažu mlađim snagama, tako da su gošće mogle pratiti tempo i čak biti bolje za jedan pogodak. Na koncu je završilo 33:24 za naše rukometašice, te su gošće izbjegle poraz s dvoznamenkastom razlikom.

Najefikasnije u redovima Izviđača bile su Marija Gudelj sa osam, Zora Kraljević sa šest, a po pet pogodaka postigle su Ana Vrančić i Matea Šumelj. Martina Šumelj je skupila deset, a Ivana Petrović sedam obrana, pri čemu su skinule i šest sedmeraca.

U redovima Dubice šest pet pogodaka postigla je Isidora Kršić, a pet Milica Grbić.

ŽRK Izviđač Central osiguranje – ŽRK Dubica 33:24 (20:10)

ŽRK Izviđač: Martina Šumelj (10 obrana, 2 sedmerca), Petrović (7 obrana, 4 sedmerca), Mateja Šumelj 5, Prskalo,Miloš 2, Vrančić 5, Miočević, Grbavac, Nosić 3/1, Gudelj 8, Boras 4/1, Kraljević 6/3.
Trener: Ivan Lovrić.

ŽRK Dubica: Kondić (5 obrana, 1 sedmerac), S. Majkić 4, Stojnić, Tramočljanin 1/1, Grbić 5/2, Kršić 6/1, E. Majkić 2, Maksimović 2/1, Babić 3.
Trener: Boris Suvajac.

Isključenja: Izviđač 6 minuta, Dubica 6 minuta.
Sedmerci: Izviđač 6/5, Dubica 12/6.

ŽRK Izviđač