POSUŠJE – Sinoć je uspješno završena još jedna Operacija kino na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju, u organizaciji udruge PAUK, u suradnji sa Sarajevo film festivalom.

Publika je uživala dvije večeri u prikazivanju filmova na otvorenom, kao što je to bilo i proteklih godina uz svjetske filmske hitove na posuškom Trgu hrvatskih branitelja. Sinoć je prikazan irski film Brooklyn iz 2015., inače nominiran za Oscara, a večer prije prikazan je indijski film Tragovi sandalovine, koji je posebno oduševio posušku publiku.

Kao što publika nije krila oduševljenje ambijentom pred najvećim filmskim platnom do sada, tako ni organizatori nisu krili svoje zadovoljstvo ovogodišnjim projekcijama.

„I ove godine sve je uspješno završeno i posebno nam je drago što je naša publika bila zadovoljna filmovima, kao i cjelokupnim ambijentom“, izjavili su organizatori.

Ovo je treća godina kako PAUK i SFF organiziraju večernje projekcije filmova na posuškom Trgu. Operacija kino na ovaj način publici nudi novo i drugačije filmsko iskustvo, donoseći pritom dio programa i atmosfere Sarajevo Film Festivala.

Ulaz je bio besplatan, a program se odvijao u sklopu manifestacije “Posuško lito”.

Posusje.net