Želimo sretnu i blagoslovljenu 2020.godinu svim članovima URB HVO-a ŽZH kao i članovima njihovih obitelji. Isto tako želimo sretnu i blagoslovljenu 2020.godinu svim drugim Braniteljima HVO-a, članovima njihovih obitelji kao najčasnijim sinovima države BiH, te svim drugim ljudima dobre volje koji znaju cijeniti žrtvu Branitelja.

Konačno što vam svima skupa želimo poželjeti u Novoj 2020.godini?

Imajući u vidu kako je zdravlje na listi Božjih prioriteta pri kraju potrebito je dobro promisliti što je onda najvažnije za poželjeti ukoliko promotrimo kako je zdravlje na listi Božjih prioriteta pri kraju. Stoga poželimo u Novoj 2020.godini da nam Bog podari još jaču i snažniju vjeru,a ukoliko nam je vjera snažna više ništa nije važnije od nje jer će nam ona donijeti ljubav, mudrost, strpljivost, praštanje, sreću, blagostanje i nadu. Čak i ako u našim svakodnevnim poteškoćama i nevoljama oslabimo na emocionalnom i zdravstvenom stanju naša vjera će nam pomoći to nositi i s time se boriti. Sa smiješkom i nadom ćemo prkositi svemu što nas snađe.

Stoga molimo za našu još jaču vjeru s kojom ćemo u Novoj.2020.godini pobijediti sve ono što nas muči od završetka Domovinskog rata u BiH kako bi konačno došli do našeg cilja za koji se ustrajno borimo.

URB HVO-a ŽZH