Home Kultura ULJEPŠAJMO IM BOŽIĆ: Vava i prijatelji pozivaju vas na humanitarno-prodajnu izložbu likovnih radova

ULJEPŠAJMO IM BOŽIĆ: Vava i prijatelji pozivaju vas na humanitarno-prodajnu izložbu likovnih radova

0
ULJEPŠAJMO IM BOŽIĆ: Vava i prijatelji pozivaju vas na humanitarno-prodajnu izložbu likovnih radova

U petak, 8.12.2017 godine u Širokom Brijegu, točnije u caffe baru “Palma” s početkom u 19:30 sati, biti će otvorena humanitarno-prodajna izložba likovnih radova Vladimira Mikulića “Vave” i prijatelja.

Vladimir Mikulić – Vava, osoba je bogatog životopisa ali ukratko rođen je 1956. godine u Širokom Brijegu. Diplomirao je engleski jezik na FF u Sarajevu. Izlagao je na desetke samostalnih izložbi i više skupnih u BiH i inozemstvu. Rado viđena osoba vedrog duha i omiljeni profesor -predstavljaju ga oni koji ga poznaju.

Na dan izložbe radovi u režiji Vladimira Mikulića “Vave” kao i Nikole Vučkovića i Karoline Marušić biti će na prodaji uz simbolične cijene, a sav prihod od prodanih radova i dio zarade kafića ići će u humanitarne svrhe, tj. pomoći će se jednoj Širokobriješkoj obitelji.

Pored izložbe, posjetitelji će moći uživati u besplatnom roštilju i glazbenom programu predvođeni s grupom Nezzersi iz Mostara.

Ovom prilikom pozivamo sve koji su u mogućnosti da dođu i podrže ovu hvale vrijednu humanitarnu akciju i na taj način da pokušamo uljepšati bar malo ovaj Božić našim sugrađanima.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info