Udruženje poslovnih žena u BiH u suradnji sa Gradom Širokim Brijegom organiziralo je druženje na kojem je predstavljena nagrada „Snaga izvrsnosti“.

Druženje se održalo u Gradskoj knjižnici, a cilj ovog druženja je bio razgovarati o ženama koje aktivno djeluju u oblastima privrede, društva, poljoprivrede i svim ostalim oblastima koje su važne za društvo u cjelini, a koje se svojim radom i zalaganjem izdvajaju iznad prosjeka.

Grad Široki Brijeg i gradonačelnik Miro Kraljević podržali su ovaj projekt koji je pokrenulo Udruženje poslovnih žena u BiH. „Pozdravljam i cijenim svakog pojedinca koji pomakne stvari naprijed, a danas sam ovdje kako bi dao podršku vama i ovom projektu“, poručio je gradonačelnik Kraljević u kratkom pozdravnom obraćanju.

Sve prisutne je pozdravio i pomoćnik gradonačelnika za gospodarstvo Predrag Naletilić, koji se kratko osvrnuo na rad ovog udruženja, projekte koje provode i podršku koju su i do sad imali od Gradske uprave Široki Brijeg.

Također, ispred Udruženja pozdrave su uputili Adnan Jabučar i Dragana Grbić – Hasibović.

Udruženje poslovnih žena u BiH u partnerstvu sa magazinom Gracija je uspostavilo nagradu „Snaga izvrsnosti“. Ovom nagradom žele društvu, koje je danas preplavljeno u najmanju ruku sivim, a nerijetko i crnim vijestima i primjerima, pokazati i slaviti „heroine našeg doba“.

Više o ovom projektu i mogućnostima nominiranja možete pročitati na službenoj web stranici Udruženje poslovnih žena u BiH.

Grad Široki Brijeg