FOTO: Izbicno.info

Značajni i opsežni radovi pokrenuti na župnoj crkvi u Izbičnu ovih dana privode se kraju te bi trebali biti okončani do naredne nedjelje, odnosno, 14. listopada, za kada je župnik fra Robert Kiš najavio svečanu, i jedinu nedjeljnu misu toga dana, u novouređenoj župnoj crkvi u Izbičnu.

Nakon četrdesetak dana opsežnih radova u unutrašnjosti crkve ove nedjelje crkva bi trebala zasjati u jednom, uistinu, novom ruhu kroz djelo i naum župnika fra Kiša, koji se hrabro i odlučno odvažio na ovaj veoma značajan projekt.

Po njegovim riječima, i najavama kroz nedjeljne sv. mise u filijalnim crkvama u Donjoj i Gornjoj Britvici, naredna nedjeljna misa, 14. listopada, biti će posebno proslavljena u novouređenoj župnoj crkvi u Izbičnu gdje bi svečano misno slavlje trebao predvoditi Hercegovački provincijal fra Miljenko Šteko, uz koncelebraciju ostale braće svećenika.

Kako bi se sve odvilo po predviđenom terminu ovaj tjedan biti će potrebna i pomoć župljana u završnim pripremama i radovima uređenja crkve u petak i subotu, te se i ovim putem zamoljavaju svi koji su u mogućnosti da daju svoj doprinos.

Sve načinjeno i urađeno teško je i opisati. Stoga, najbolje uputiti se na nedjeljnu sv. misu i sami se uvjeriti u to.


Izbicno.info