Home Sport Nogomet Trilogija sa Željezničarom starta u četvrtak na Pecari, a želja Širokog Brijega je jasna

Trilogija sa Željezničarom starta u četvrtak na Pecari, a želja Širokog Brijega je jasna

0
Trilogija sa Željezničarom starta u četvrtak na Pecari, a želja Širokog Brijega je jasna

Trilogija sa Željezničarom starta u četvrtak na Pecari, a želja Širokog Brijega je jasna – proći i potom otići do kraja u Kupu te zadržati lidersku poziciju na tablici Premier lige BiH.

„Ako budemo igrali kao u dosadašnjim susretima na Pecari, onda vjerujem da ćemo nastaviti pobjednički niz te pobijediti i Željezničar. Pritom, kao i uvijek u kup susretima na domaćem terenu, po mogućnosti bez primljenog gola“, kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog stožera Goran Sablić.

Stanje u momčadi je dobro, svi su na dispoziciji i raspoloženi, maksimalno motivirani čekaju utakmice protiv Željezničara. Goste, dodaje Sablić, respektiramo, očekujemo ih kompaktno postavljene i fokusirane na rezultat, „no usmjereni smo najviše na sebe, na svoju igru, a na meni je izabrati najsvježije i najspremnije“.

Luka Menalo također je optimističan, naglašavajući posebice odlične igre i seriju Širokog na domaćem travnjaku. „Nema razloga za ne nastaviti s pobjedama na Pecari. Ne vidim razloga da u prvom susretu ne ostvarimo prednost pred uzvrat na Grbavici“, kaže Menalo.

Jednakog razmišljanja je i Stipe Lončar:

– Nitko nije favorit na Pecari protiv Širokog pa ni Željezničar. Obje momčadi su u odličnoj formi, ali mi ćemo uz potporu naših navijača i nakon Želje imati stopostotan učinak na domaćem travnjaku.

Vremenska prognoza za četvrtak nije baš najbolja, najavljena je kiša u Hercegovini, no unatoč tomu za očekivati je dobro ispunjene tribine Pecare. Travnjak je, pak, pokriven, kako bi u što kvalitetnijem stanju dočekao prvu od tri velike utakmice Širokog Brijega i Željezničara u samo sedam dana.

NK Široki Brijeg