Tri velike medalje za Kočerinski taekwondo klub na Prvenstvu BiH

Na Prvenstvu BiH u formama koje se održalo u nedjelju 18.10.2020. godine u Zenici nastupile su tri članice taekwondo kluba ” Poskok Kočerin” iz Širokog Brijega.

Mlade kočerinjanke nastupile su u konkurenciji kadetkinje i ostvarile su veliki uspjeh osvojivši tri medalje. Nika Vukoja osvojila je srebro a Lana Sabljić i Martina Gašpar bronce.

Ovo je odličan rezultat koji je ostvaren u uvjetima kad klub nema pristup sportskoj dvorani a ove sportašice se privremeno pripremaju se u Posušju.

Kočerinski taekwondo klub redovito nastupa na državnim i međunarodnim natjecanjima gdje njegovi članovi uvijek osvajaju medalje. Nažalost zbog situacije u kojoj se trenutno klub nalazi, zbog odluke da nesmiju koristi školsku dvoranu za treninge, situacija je zabrinjavajuće.

Kako su kazali za portal SirokiBrijeg.info, treninzi se trenutno nemogu održavati u Kočerinu, mlađi članovi ne treniraju i pomalo odustaju od ovog sporta dok stariji članovi odlaze u Posušje na treninge. U klubu se nadaju da će se uskoro vratiti u dvoranu u kojoj planiraju stvoriti još bolje uvjete za trening i opstanak kluba.

SirokiBrijeg.info