Trener Čelika Elvedin Beganović volio bi da je Široki pobijedio, ali želja mu se nije ispunila!

ŠIROKI BRIJEG – Nogometaši Širokog Brijega u 22. Kola Premijerlige BiH, odigrali su bez pogodaka na Pecari u susretu protiv Čelika i tako ostali “kratki” za još dva planirana boda.

Nakon utakmice trener Slaven Musa je izjavio da ne može biti zadovoljan zbog propuštenih bodova ali da svojim igračima nema što zamjeriti.

S druge strane puno zadovoljniji bodom bio je trener Čelika Elvedin Beganović koji je istaknuo da je Široki Brijeg i pobjedio da bi bilo potpuno zasluženo jer je bio bolja momčad.

Čelik se postavio kako se i očekivalo, defenzivno, uz dosta prekida i valjanja po travi, što je stvaralo nervozu i “tjeralo vodu na mlin Zeničana”. A sve bi, vjerojatno, bilo drukčije i domaći ne bi upali u tu (dobro znanu) zamku da je Krstanović u 4. minuti realizirao stopostotnu prigodu. No, oklijevao je pa je Adilović uz Kojićevu pomoć spriječio najgore po Čelik. Baraban je u 26. zamalo zakasnio na centaršut Crnova i to je bilo sve što smo od većih uzbuđenja zabilježili u prvom poluvremenu.

Htijenja i želje nije nedostajalo “Plavo-bijelima” ni u nastavku; štoviše, još su i pojačali pritisak, no Musa bi, uza sve, najradije “dao kraljevstvo za strijelca”. Pehar je odlično ubacio, a Krstanović (istina iz okreta) s pet metara prebacio gol Čelika, Kožuljev slobodnjak u 64. minuti završio je u naručju Adilovića, da bi u valu napada Širokog Ajayi za centimetar zakasnio na ubačaj Crnova. Još je pokušao Sesar s 25 metara u 82. minuti, prohujalo je tik pored vratnice, a pokušaj petom Pandže nakon velike gužve u kaznenom prostoru Čelika s gol crte je u 90. minuti izbacio Popović tako da je ostalo 0:0.

ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Pandža, Barišić, Pehar (61. Wagner), Krstanović, Baraban (61. Ajayi), Ćorluka, Kožulj (77. Ivanković), Sesar, Brekalo, Crnov. Trener: Slaven Musa.

ČELIK: Adilović, Grahovac (90. Šabanović), Đidić, Bajraktarević (79. Pezer), Karić, Salčinović, Selimović (88. Ajan), Kojić, Popović, Hećo, Jusić. Trener: Elvedin Beganović.

NK Široki Brijeg