TONI KARAČIĆ: Očekujemo pobjedu protiv Olimpika i tri boda koja bi momčad zadržala u prvenstvenom vrhu

“Dobra je stvar što je veći dio igrača ozdravio i konkurira za utakmicu. Od ponedjeljka su u trenažnom procesu. Ipak, negativna je stvar što su svi oni gotovo dva tjedna bili bez treninga i sasvim sigurno nisu na razini prije pojave koronavirusa u našoj momčadi”, poručio je šef stručnog stožera NK Široki Brijeg Toni Karačić na konferenciji za medije u povodu utakmice 13. kola m:tel Premijer lige BiH protiv FK Olimpik Sarajevo na Pecari.

Unatoč tome, kako je i naglasio, očekuje pobjedu i tri boda koja bi momčad zadržala u prvenstvenom vrhu. Isto mišljenje dijeli i branič Stjepan Radeljić.

“Istina, trebalo nam je malo vremena da se uvedemo u trenažni proces. Stanka je ostavila određenog traga. Ipak, kako su treninzi odmicali, tako je i nama bilo lakše. Bit ćemo spremni za utakmicu. Bolja smo momčad i to ćemo potvrditi pobjedom”, naglasio je Radeljić.

Karačić je napomenuo kako Olimpik sigurno posjeduje kvalitetu, a posljednje mjesto na tablici nije odraz realnog stanja najmlađeg sarajevskog premijerligaša.

“Poznajem dosta igrača iz njihove momčadi, s nekima sam ranije i radio. Ako ih se ozbiljno ne shvati, mogu biti izuzetno opasni. No, nećemo dozvoliti iznenađenje, iako moram priznati kako mi je veća nepoznanica u kakvom će stanju biti moja momčad. Nadam se pozitivnoj reakciji i pobjedi”, istaknuo je Karačić.

S njim se složio i Radeljić istaknuvši kako ipak vjeruje u kvalitetu sebe i svojih igrača te kako pobjeda ne bi trebala izostati.

U kadru Širokog Brijega za subotnju utakmicu u 17 sati na Pecari neće biti Dine Ćorića, Branimira Cipetića, Bože Vukoje, Ilije Mašića, Kristijana Medića, Ivana Grgića i kartoniranog Mate Stanića, a ako bude potrebe, kako je otkrio Karačić, ponovno će uskočiti netko od juniora.

FB NK Široki Brijeg