Petar Šuvak koji je početkom prosinca 2019. godine imenovan trenerom prve momčadi RK Izviđač Central osiguranje, nakon što se je Uprava kluba sporazumno razišla s dotadašnjim trenerom Mariom Bjelišem, zahvalio se na povjerenoj funkciji te odstupio je s mjesta prvog trenera u klubu. Napomenimo, „Skauti“ su pod vodstvom ovog mladog stručnjaka, u završnici prvenstva, ostvarili tri pobjede, savladani su Iskara i Konjuh na domaćem parketu, te Vogošća u Vogošći.

Nakon ostavke Petra Šuvaka Uprava kluba je promptno reagirala te je za novog trenera imenovala Tonija Čolinu, bivšeg dugogodišnjeg trenera u klubu, a trenutno izbornika Kadetske rukometne reprezentacija Bosne i Hercegovine

U svojoj trenerskoj karijeri Toni Čolina je sezonu i pol vodio momčad RK Konjuh, a prije toga bio je pomoćni trener prve ekipe RK Izviđača CO u razdoblju od 2013. do 2017. i to Zdenku Grbavcu „Grbi“ i Dariju Mikuliću, te u istom razdoblju bio prvi trener RK Izviđač CO II.

Također, usporedno je radio i kao trener u omladinskim kategorijama Školi rukometa Izviđač, sa kojima je nizao uspjehe na završnicama državnih prvenstava.

Toni Čolina je profesor sporta i magistar kineziologije, te je ujedno i nosilac EHF master coach licence.

RK Izviđač