Tomislav Sesar, fizioterapeut sa Pecare: Široki je za mene više od posla

Tomislav Sesar, fizioterapeut trofejnog bh. kluba Širokog, predstavlja sigurno jednu od osoba po kojoj je trofejni klub prepoznatljiv.

U svjoj voljenoj ekipi je više od dvije desetljeća, uvijek je na usluzi igračima. Kada bi se na utakmici ozlijedio protivnički igrač Sesar bi ulazio u teren da pruži pomoć.

Za portal Bhbasket govorio je o svom dugogodišnjem angažmanu u Širokom.

“U HKK Široki došao sam u rujnu mjesecu 1999. godine. Igračima sam uvijek pri ruci, osim toga što sam fizioterapeut, puno puta sam psiholog i pedagog”, govori Sesar.

Na pitanje o trofejima i utakmicama jednu posebno ističe:

“Utakmicu koja se ne može mjeriti ni sa jednom a to je majstorica u Sarajevu protiv Bosne koja je ušla u anale bh. sporta. Trofeja je bilo dosta trebao bih se podsjetiti na broj, 24 mislim. Svaki trofej nosi posebnu težinu i radost. Međutim ako već moram izdvojiti onda bih svakako izdvojio naslov prvaka u sezoni 2018/19 kada smo protiv Sparsa odigrali jednu odličnu seriju. Nakon dugo godina vratili pokal prvaka BiH na Pecaru. Kada bih trebao izdvojiti utakmicu koja me posebno ispraznila u svakom pogledu a samim time bih je i izdvojio kao jednu od dražih, je treća utakmica polufinalne serije protiv Slobode na Pecari iz sezone 2018/19 kada smo pobjedom osigurali nastup u ABA 2 ligi”.

O tome koliko mu znači Široki i košarka općenito, Sesar je istakao:

“Uvijek govorim da svatko radi svoj posao za koji prima određenu naknadu ali kada je HKK Široki u pitanju to je za mene više od posla. Od malih nogu pratim sport, posebno nogomet i košarku, a košarka se jednostavno uvukla pod kožu”, zaključio je Sesar.

BhBasket.ba