Svagdje je lijepo, ali doma je najljepše. Nakon dugo vremena napokon sam na Mokrom Docu samo u nekoj drugoj ulozi. Svaki trener želio bi raditi u ovako posloženom klubu. Velika mi je čast što sam izabran u stožeru i nadam se da ću opravdati poziv trenera i uprave kluba. Radom i uvjetima u klubu bi nam pozavidjeli mnogi Premijerligaši. Što se tiče škole za golmane imamo tu od najmanjih do seniora. Nekakav broj se kreće od dvanaest do trinaest u mlađima uzrastima.

U seniorskoj ekipi imamo tri golmana, te oni imaju kvalitetu za ovu ligu, pa i za veće rangove natjecanja. Tri golmana iz prve ekipe su proizvod naše škole nogometa.

Baćak, Galić i Čamber su dobro odradili ovaj pripremni dio i na utakmicama su djelovali jako dobro. Neće biti do golmana ove sezone sigurno sam u to.

Atmosfera u klubu i oko kluba je odlična, podsjeća me na neke dane kad je Posušje bilo u Premijer ligi BiH. Ovom gradu jako malo treba da se “zapali” i uvjeren sam da bi naše utakmice bile najposjećenije u ligi. Nadam se da će situacija s Covidom-19 što prije završiti, pa da naši navijači budu naš dvanaesti igrač.

Mi smo novaci u ligi i naše ambicije su jasne, a to je zlatna sredina tablice, stabilizacija kluba, rad s igračima s ovih područja, te želimo ojačati klub u svim segmentima. Nadam se da ćemo već u subotu svima pokazati koliko vrijedimo” rekao je trener vratara Tomislav Bašić za službene stranice kluba.

HŠK Posušje