TO SE ZOVE ZAJEDNIŠTVO U LJUBUŠKOM: Zaboravljeni branitelji odvajaju kukolj od žita

Danas je ispred boćarskog doma na Teskeri, točno u 10 sati, započeo popis svih članova UZB podružnice Ljubuški, koji su u sljedećim danima spremni dati svoj doprinos u svim aktivnostima koje će uslijediti!

Popis, potpis i pečat, na svaki redni broj u nizu, za što je bilo potrebno dva debela sata, a konačno brojno raspoloživo stanje iznosi 448 odvažnih i spremnih članova za sve buduće potrebne aktivnosti!

brlj18417 2

Među okupljenima je zamijećen i prof. Ante Paponja, koji je na prošlim lokalnim izborima za dlaku izgubio utrku za načelnika Ljubuškog.

Ja sam od prvog dana Domovinskog rata među braniteljima, nikakva ratna prava nisam ostvario, i, spreman sam se odreći svojih prava u ime jednog najpotrebitijeg među vama!, izjavio je prof. Paponja.

brlj18417 3

Na kraju se odazvanim braniteljima obratio predsjednik ljubuške podružnice UZB Petar Ereš, koji se zahvalio na velikom odazivu i kazao kako su ovim današnjim činom iz svojih redova izdvojili “kukolj od žita” i kako sada, napokon, imaju stvarno brojno stanje članova na koje mogu računati.

Ljubuski.net