Home Tehnologija Internet Tisuće blokiranih facebook profila zbog potpore pokojnom generalu Slobodanu Praljku

Tisuće blokiranih facebook profila zbog potpore pokojnom generalu Slobodanu Praljku

0
Tisuće blokiranih facebook profila zbog potpore pokojnom generalu Slobodanu Praljku

Brojni fejsbukovci koji su iskazivali potporu pokojnom generalu Slobodanu Praljku objavljujući njegovu sliku i ostavljajući svoj komentar na istu, privremeno su blokirani.

Blokade privatnog facebook računa od 3, 7 ili više dana mnoge je iznenadila, između ostalog i nas s portala SirokiBrijeg.info kada smo se ponovno trebali logirati na svoj profil kao i mnogi koji nam šalju upite preko e-maila da napišemo nešto o tome jer nisu u mogućnosti ništa raditi na svojim profilima osim gledati objavljeni sadržaj onih koji još nisu pod blokadom.

Naime, kod sviju njih je isti problem bio, a to je podrška osuđenim čelnicima HZHB i fotografija generalu Slobodana Praljka uz posljednji pozdrav.

Primjer “demokratskog” upozorenja od komunista s facebooka:

“Nedavno ste objavili nešto što krši Facebookova pravila pa smo vam privremeno blokirali pristup ovoj funkciji. Više saznajte u Centru za pomoć.

Da vas ne bismo ponovo blokirali, obavezno s razumijevanjem pročitajte Standarde zajednice Facebook.

Blokirani ste još 2 dan i 3 sata.

Ako mislite da je ovo pogreška, molimo javite nam.”

Kontaktirali smo Centar za pomoć Facebooka za pojašnjenje što je sporno i što je dovelo do ovoga. Odgovor je bio kako kršimo njihova pravila objavljujući sadržaje “širenja mržnje” na kojemu je bila sporna fotografija pokojnog generala Slobodana Praljka i poziv na paljenje svijeća na Trgu širokobrijeških žrtava kako bi odali počast preminulom generalu Praljku i ostalim nepravedno osuđenim čelnicima HZHB.

Ako je to bio “govor mržne i kršenje Facebook pravila “, onda ovaj naš odgovor orakterizirajte kako god želite

Drugovi Komunisti iz Faceboka, napušite se Vi “gay kite” i vaše demokracije, vaših pravila i slobode govora i poštivanja drugih i drugačijih mišljenje. Nastavite podržavati svoje masone i masovne ubojice koje ste stvorili i rasuli svugdje po svijetu uvodeći neku vlastitu demokraciji!

POŠTOVANI ČITATELJI:

Mi smo dobili 3 dana zabrane objavljivanja članka preko naše službene Facebook stranice, a koja istječe u nedjelju 3.prosinca, oko 20 sati. Ovim putem se ispričavamo svim našim fanovima koji preko fejsa dobivaju objave. Uskoro smo ponovno s vama!

Uredništvo portala SirokiBrijeg.info