U teškoj prometnoj nesreći u Grudama poginuo 22-godišnjak, nakod slijetjenja s ceste i udarca u betonski stup

GRUDE – Jutros oko 03:35 h, na magistralnoj cesti M6 u mjestu Vrućice, općina Grude, dogodila se teška prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom.

Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici PU Grude a izvršenim očevidom utvrđeno je slijedeće:

U navedeno vrijeme magistralnom cestom M6 iz smjera Gruda u smjeru Sovića kretalo se motorno vozilo marke Škoda Octavia, HR registarskih oznaka, kojim je upravljao Z. V. (20) sa šireg područja općine Grude, dok se u vozilu kao suvozač nalazio A. T. J. (22), s prebivalištem u Zagrebu.

U jednom trenutku, iz za sada neutvrđenih razloga, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je isto sletjelo s ceste i udarilo u betonski stup pri čemu je suvozač zadobio po život opasne ozljede od kojih je na mjestu događaja podlegao, a smrt je konstatirao dežurni liječnik Doma zdravlja Grude.

U opisanoj prometnoj nesreći vozač je zadobio tjelesne ozljede za sada neutvrđenog stupnja zbog kojih je vozilom Doma zdravlja Grude prevezen u CUM Mostar dok je na vozilu nastala velika materijalna šteta.

Po nalogu županijskog tužitelja izvršit će se obdukcija tijela smrtno stradale osobe, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

SirokiBrijeg.info