Home Vijesti Crna kronika Svoj trojici produljen pritvor zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojne droge

Svoj trojici produljen pritvor zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojne droge

0
Svoj trojici produljen pritvor zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojne droge

Županijski sud ŽZH u Širokom Brijegu na osnovu prijedloga za produljenje pritvora ovog tužiteljstva produljio je pritvor za još 2 mjeseca osumnjičenicima K.C. (44), M.C. (42) i D.M. (35).

Pritvor je produljen zbog opasnosti da bi osumnjičenici boravkom na slobodi utjecali na svjedoke, prikrivali dokaze i ponovili kazneno djelo, kazao je za portal Sirokibrijeg.info Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose sa javnosti Županijskog tužiteljstva ŽZH

Nalogom o provođenju istrage ovog tužiteljstva osumnjičeni K.C. se tereti da je organizirao grupu ljudi u cilju počinjenja kaznenog djela neovlaštene prodaje i stavljanja u promet opojnih droga, a M.C. i D.M. su postali pripadnici organizirane grupe ljudi. Sumnjiče se da su nabavljali i prodavali opojnu drogu tipa Kokain i Speed velikom broju konzumenata sa područja Hercegovine i Republike Hrvatske, koristeći pri komunikaciji šifrirane poruke.

Nastavlja se rad na ovom predmetu, što znači utvrđivanja svih činjenica vezanih za osumnjičenike i kaznena djela za koja se sumnjiče, kazao je Aničić.

SirokiBrijeg.info