U subotu košarkašima Širokog u goste dolazi ekipa iz Kaknja

Odlaskom Josipa Naletilića u Francusku, kojemu si iz HKK Širokog poželili puno uspjeha u nastavku karijere, ostalu smo bez potrebnog rješenja na najosjetljivijoj poziciji.

Nije im lako bilo, jer su Ljubo Zadro i Josip Batinić premladi da bi se prihvatili te uloge. Planirali su ih polako razvijati uz jednog iskusnijeg organizatora igre. Odlučili su se za iskusnog i provjerenog igrača Jana Močnika i vjeruju kako su riješili deficitarnu poziciju, kazao je trener HKK Širokog, Romeo Bilinovac.

Nadalje, kako je trener Bilinovac kazao – dolaskom u klub jasno su mu kazali što od njega očekuju, njegove igračke kvalitete nisu upitne, vjeruje se da će se brzo priviknuti na momčad i nihovu liga. Dobra vijest je što su ga uspjeli registrirati i on bi već sutra trebao debitirati protiv Kaknja.

Iz HKK Širokog su kazali kako ih sigurno očekuje još jedna teška utakmica jer je Kakanj odlična momčad, te se nadaju se da ćemo dobro odigrati i pobijediti.

Klub je pripremio nagradnu igru, pozivaju sve ljubitelje košarke da u što većem btroju dođu na tribine i time daju svoj doprinost i podrže ovu ekipu u osvajanju novih bodova.

Utakmica se igra u subotu 05.11.2016. u 18 sati u GSD Pecara

SirokiBrijeg.info