ŠIROKI BRIJEG – Strašna obiteljska tragedija dogodila se ovog petka iza 17 sati u mjestu Dobrkovićima na području Širokog Brijega.

Unatoč brzoj reakcij po primitku poziva i dolaska na mjesto nesreća osoblja Hitne pomoći, vatrogasaca, pripadnika GSS-a i policije, dvije osobe izgubile su život, dok se za jednog unesrećenog liječnici u Mostaru još bore.

Kako se doznaje, unatoč naporima liječnika Doma zdravlja Široki Brijeg, koji su pokušavali reanimirati i spasiti sestru i brata, i kojima nažalost nakon više od sat vremena reanimacije nije im bilo spasa. Život je izgubila 38-godišnja žena (I. C.) i njezin 24-godišnji brat (A. Z.).

Po neslužbenim saznanjima do ove tragedije je došlo prilikom ulaska u čatrnje, gdje se I.Z. počeo gušiti od plina koji se u njoj nalazio, nakon čega mu je I.C priskočio u pomoć kao i njegova žena, koji su se isto otrovali plinom te izgubili svijest.

Na mjesto nesreće, izašao je i dežurni tužitelj ŽT ŽZH zajedno sa pripadnicima MUP-a ŽZH-a obaviti očevid, nakon čega će se znati više informacija i kako je došlo do ove velike tragedije koja je danas dodatno Široki Brijeg zavila u crno, kao i ove obitelji.

Podsjetimo, samo sat vremena ranije brojni građani Širokog Brijega oprostili su se od svoje 17-godišnje sugrađanke.

Kako se naknadno doznaje nešto iza 21 sat –Muškarac I.C. (1976. godište) iz Širokog Brijega koji je ozlijeđen u trovanju plinom, a koji je zaprimljen je u Centar za urgentnu medicinu i hitne prijeme izvan je životne opasnosti“, potvrđeno je za Bljesak.info iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

SirokiBrijeg.info