Home Sport Nogomet Stolac, Parts i Tići – Komplast osigurali mjesto među najboljih osam na MNT “Crnač 2016.”

Stolac, Parts i Tići – Komplast osigurali mjesto među najboljih osam na MNT “Crnač 2016.”

0
Stolac, Parts i Tići – Komplast osigurali mjesto među najboljih osam na MNT “Crnač 2016.”
FOTO: Mili Marušić

ŠIROKI BRIJEG – Odigrana su nova tri susreta na malonogometnom turniru Crnač 2016. te smo doznali tko su nove tri ekipe koje su osigurale svoje mjesto među najboljih osam.

Rezultati utorak, 5.7.:

20:00h – Stolac vs HSP. Dr. Ante Starčević – 6:4
21:00h – Svadbeni salon Bagušić vs Parts – 3:6
22:00h – Tići-Komplast vs Ljuti Dolac – 4:0

Ekipa Stolac nastavlja sa svojim tradicionalno dobrim igrama na turniru u Crnču. U susretu za ulazak među osam najboljih ekipa HSP. Dr. Ante Starčević pokazala se kao dostojan protivnik no više od toga nisu mogli. Utakmica je započela na najbolji način za ekipu HSP. AS. te već u trećoj minuti preko Blage Ivankovića dolaze do vodstva. No, vrlo dobrom igrom te genijalnošću Darke Raguža, ekipa Stolac dolazi u vodstvo. HSP. AS. ponovno vodi preko Blage Ivankovića i Nikole Mikulića no novim preokretom preko Ivana Markovića i Darke Raguža (2) ekipa Stolac dolazi do prednosti,a pokazalo se i konačne pobjede. Do kraja su još golove postigli Nikola Mikulić za HSP. AS. i Damir Livaja za Stolac.

Ekipa Partsa nastavlja sa odličnim igrama na turniru. Nakon što su u prošlom susretu izbacili ekipu sastavljenu od reprezentativca BiH, danas su savladali odličnu ekipu Svadbenog salona Bagušić. Prvo poluvrijeme bilo je tvrdo i neizvjesno a na predah se otišlo s rezultatom od 1:1. Početak drugog poluvremena i potpuni šok za ekipu Bagušić, kao da to nije bila ista ekipa kao ona iz prvog poluvremena i prošle utakmice. U svega pet minuta ekipa Partsa dolazi do vodstva od 5:1 i tu je utakmica gotovo riješena. Do kraja smo još vidjeli tri gola no ništa se značajnije nije promijenilo. Golove za Parts postigli su Tomislav Puljić (2), Kristijan Puljić, Franjo Skoko i David Zovko (2), a za Svadbeni salon Bagušić Tomislav Kovač, Ivan Petric i Josip Bagarić.

Vrlo dobru utakmicu gledali smo u srazu ekipe Tići-Komplast i ekipe Ljuti Dolac. Ekipa Ljutog Doca dominira prvim dijelom prvog poluvremena no nisu uspjeli iskoristiti svoje prilike što iskorištava ekipa Tića te preko Damira Hrkaća dolaze do vodstva. Preko Marka Mikulića povećavaju svoje vodstvo. Možda i ključni trenutak za ekipu Ljuti Dolac bilo je isključenje njihovog ponajboljeg igrača (drugi žuti kartona) Antonia Miličevića te Tići-Komplast do kraja utakmice povisuju svoju prednost i odnose konačnu pobjedu. Golove su postigli Marko Mikulić i Franjo Pavković.

Raspored utakmica za srijedu, 6. 7.:

20:00h – Europrodukt Crnač vs Binvest Posušje
21:00h – Obuća Bema Banja Luka vs Crne Lokve
22:00h – Korak vs HVIDRA Mostar
23:00h – Mepas vs Krehin Gradac

Dovoljno je reći kako turnir ulazi u završnicu što automatski znači da nas čekaju odlične utakmice. Ove četiri utakmice nisu iznimka. Može li mlada ekipa Binvesta iznenaditi odličnu ekipu Europrodukta? Mogu li Crne Lokve nastaviti s odličnom igrom protiv snažne ekipe iz Banja Luke? Dođite i saznajte odgovore. Sudar divova, Korak protiv Hvidre Mostar nam obećava mnogo. Mepas predvođen Sutonom i Jelavićem protiv jedne od boljih mladih ekipa Krehinog Graca. Zaista se isplati pogledati.
U četvrtak će biti četvrtfinalne utakmice.

U petak polufinale i glazbeni program.

U subotu finale i glazbeni program.

SirokiBrijeg.info