Spojite ugodno s korisnim – Seksom protiv prehlade?

Kada nos počne curiti, kada počnete osjećati groznicu kako vas trese, prvo što vam padne na pamet je otići kod doktora, i još malo napuniti vaš ormarić s lijekovima. No, po istraživanju sveučilišta Wikes u Pensylvaniji, postoji druga vrsta lijeka iz “kućne radinosti”.

Vođenjem ljubavi protiv gripe

Umjesto toga, ako ne želite piti lijekove, niti vjerujete bakinim receptima za samoizlječenje, ovo rješenje će vam se sviđati. Međutim, nemojte o ovoj metodi pričati sa svojomn bakom, jer nekako imamo osjećaj da bake neće baš najbolje razumjeti ovu “alternativnu medicinu”.

Ozbiljnu studiju sproveli su istraživači na Sveučilištu Wilkes u Pennsylvaniji. Prema rezultatima istraživanja, najučinkovitiji lijek protiv gripe i svih ostalih zimskih bolesti nije u bočici sirupa, niti u tabletama.

Kako biste se oduprijeli simptomima tih bolesti, vrlo jednostavno—morate se voljeti. I u tome nema ništa loše, jer, već je dokazano da seks podiže raspoloženje, ali ovi se savjeti (naravno) odnose više na one u stalnim vezama. (Jer, u protivnom bi to značilo da svaki puta kada dobijete gripu, morate zgrabiti prvog neznanca i poseksati se s njim pošto-poto. A to nije baš dobra ideja.

Cosmopolitan.hr