LJUBUŠKI – Jučer je na stadionu Babovac odigrano XII. kolo Prve ženske lige FBiH, u kojem su cure iz Ljubuškog ugostile ekipu Željezničara iz Bosanske Krupe. Unatoč tome što je Željezničar imao epitet favorita zbog borbe za prvaka lige, slogašice su svojom željom i trudom uspjele svladati gošće i ostaviti 3 boda u Ljubuškom.

Ljubušanke su povele golom Dedaj koja je udarcem glavom nakon nabačaja iz kornera zatresla mrežu gostiju.

Cure su nastavile čvrstom obranom i tražile priliku za povećanje vodstva. Odličnu priliku imala je ponovno Dedaj koja se oslobodila svojih čuvara te dolazi sama pred golmanicu gostujućih, koja oštrim startom zaustavlja nalet napadačice. U ovom okršaju golmanica je zaradila izravni crveni, a igračica Sloge morala je zbog povrede napustiti teren. Gošće su poslije izjednačile, pogotkom iz slobodnjaka. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 1:1.

U drugom poluvremenu su obe ekipe imale izgledne šanse za gol, ali ovaj put su slogašice bile sretnije, pogotkom Korać koji se ispostavio ključnim za ovako važnu pobjedu nad favoriziranim Željezničarom.

ŽNK Sloga- ŽNK Željezničar 2:1 (1:1)

ŽNK Sloga Ljubuški: V.Ereš, P.Skoko, A.Matić, N.Barbarić, J.Ereš, G.Krasić (M.Bradvica), K.Matić, V.Medić (M. Šarac), M.Dedaj (B. Milićević), I.Korać, L.Čepo.
Trener: Josip Brajković

ŽNK Sloga – Ljubuški