Širokobriježaninu pronašli malo trave, pa mu ju oduzeli!

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg su dana 4.8.2020. godine u 21.40 sati, u mjestu Gornji Mamići, grad Široki Brijeg, zaustavili i kontrolirali osobno motorno vozilo marke „Mercedes“, BiH registarskih oznaka, kojim je upravljao M.Ć.(24) iz mjesta Knešpolje, grad Široki Brijeg, kojom prilikom su kod istog pronašli i privremeno izuzeli uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta dvije PVC vrećice u kojima se nalazila suha zeljasta biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa Marihuana.

Nad istim je zavedena kriminalistička obrada tijekom koje je M.Ć. ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo iz čl.239 KZ F BiH Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

O svemu je izvješten dežurni županijski tužitelj ŽZH, a po kompletiranju predmeta protiv imenovanog M.Ć.(24) bit će upućeno izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu, priopćeno je iz Uprave policije ŽZH.

SirokiBrijeg.info