Home Vijesti Crna kronika Širokobriježanin doživio prometnu u Tomislavgradu, policija mu u bolnicu umjesto s “većicom” došla s kaznom!

Širokobriježanin doživio prometnu u Tomislavgradu, policija mu u bolnicu umjesto s “većicom” došla s kaznom!

0
Širokobriježanin doživio prometnu u Tomislavgradu, policija mu u bolnicu umjesto s “većicom” došla s kaznom!

U utorak oko 17 sati na magistralnoj cesti M-15 Širokobriježanin B.Z. (1948.) doživio je prometnu nesreću.

Kako se doznaje, nesreća se dogodila uslijed gubitka kontrole nad vozilom. Kolnik je bio sklizak (blato), što je izazvalo slijetanje s kolničke trake i prevrtanje automobila u jarku pored magistralne ceste između Šujice i Tomislavgrada.

Kako je za Dnevnik.ba potvrdio član obitelji unesrećenoga, policija je bila izuzetno nemarna. Naime, Hitna medicinska pomoć (HMP) zatekla je unesrećenoga u automobilu na krovu te je prevezen u Dom zdravlja Tomislavgrad.

Niti 30 minuta nakon nesreće, pripadnici PU Tomislavgrad posjetili su unesrećenoga u Domu zdravlja te mu uručili prekršajni nalog za izazivanje prometne nesreće zbog neprilagođene brzine, bez da su unesrećenoga ispitali o okolnostima nesreće te na temelju pretpostavki. Kako se doznaje, očevid nije bio završen u trenutku uručivanja prekršajnoga naloga.

Unesrećenoga je do Doma zdravlja u Širokom Brijegu dovezao nećak koji je i potvrdio ove informacije.

Nakon pregleda u Domu zdravlja Široki Brijeg, isti je upućen u SKB Mostar, gdje je pregledan u Centru urgentne medicine (CUM), odakle je zbog traume i višestrukih nagnječenja otpremljen na Kliniku za neurokirurgiju, gdje je zadržan do daljnjega.

Policijski službenici, prema riječima člana obitelji, tvrde da je unesrećeni dao službenu izjavu, iako supruga unesrećenoga, koja je bila suvozač, tvrdi da nije dao izjavu niti je bio svjestan događaja.

Ivan Crnjac / Dnevnik.ba