FOTO: Mili Marušić

Treći “Slatki Božić svima” u Širokom Brijegu, u organizaciji Širokobrijeških mama održan je u nedjelju, 09.12.2018. u prostoru Garden Summer Bara.

Sve okupljene mališane zabavljao je Djed Božićnjak, a uz kolače, posjetitelji su mogli kušati i kupiti slana peciva širokobrijeških domaćica, a nuđeni su čaj, kuhano vino i žestice i bezalkoholna pića.Osim toga, posjetitelji su mogli kupiti i razne unikatne radove koje su izrađivali Širokobriježani.

Na trećem “Slatkom Božiću” nastupio je Tamburaški sastav “Dukati”, dok je nastup grupe Sinergija otkazan zbog kiše. Unatoč kiši i ranijem prekidu programa, ove godine je u akciji „Slatki Božić svima“ prikupljen rekordan iznos od 9.648,85 KM.

Širokobriješke mame su na svojoj facebook stranici objavile:

Dragi naši, večeras je prikupljeno ukupno 9648,85 KM, što je najbolji rezultat dosad!!!

Žao nam je što je nevrijeme prekinulo večer i zabavu, što nije baš sve ispalo kako smo planirali, što nam Sinergija nije svirala ali smo na kraju ove večeri zahvalni.

Hvala svima što ste došli, hvala Tamburašima i Grupi Sinergija, našim mamama na vremenu i trudu uloženom u ovu večer.

Sav prikupljeni iznos donirat će se obiteljima u potrebi, iz Širokog Brijega i okolice. Širokobriješke mame djeluju kroz čitavu godinu, a pratiti ih možete na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu.

VIDEO: Večer za pamćenje uz “Slatki Božić svima”

SirokiBrijeg.info