Široki Brijeg ponovno na Novoj Tv

Nova Tv odlučila je reprizirati najgledaniju sezonu Hrvatskog Supertalenta. A upravo u toj sezoni su članovi Hrvatskog cheerleading kluba Široki izborili polufinale i priuštili Širokom Brijegu ogromnu promociju.

Ovih dana ponovno se zahvaljujući odluci Nove Tv prisjećamo ekipe koja nas je prikovala uz male ekrane u 2017. godini.

Iz Hrvatskog cheerleading kluba Široki kažu da nisu znali da će se sezona ponovno prikazivati i da su saznali onog trenutka kada su krenule stizati poruke sa svih strana da su viđeni na Novoj Tv opet.

“Iznenađeni smo, ali ujedno i jako sretni. Svi naši članovi, ali i mnogo naših sugrađana ponovno gledaju emisije iako već znaju kako smo prošli. Mislim da još dugo nećemo biti svjesni koliki smo podvig napravili. Svi nas prepoznaju zbog Supertalenta, stekli smo mnogo novih suradnika, prijatelja i definitivno mislimo da nam je Hrvatski Supertalent nešto najbolje što nam se moglo dogoditi i svakako bi voljeli nekad opet se okušati”, kazali su iz Hrvatskog cheerleading kluba Široki za portal SirokiBrijeg.info.

Osim samih emisija, Nova Tv je kadrove nastupa Hrvatskog cheerleading kluba Široki iskoristila za reklame i iste se dnevno po više puta emitiraju.

Ana Kvesić / SirokiBrijeg.info