FOTO: SportSport.ba

Košarkaši Širokog i Sparsa večeras će u dvorani Pecara odigrati petu odlučujuću utakmicu u finalu prvenstva BiH.

Iako na početku finalne serije, kako smo to i navikli proteklih godina u bh. košarci, nije vladao veliki interes javnosti, kako je serija odmicala, tako smo gledali sve bolje susrete pa je interes publike dostigao vrhunac.

Ova finalna serija nas sve podsjeća na stara dobra vremena kada smo gledali okršaje Širokog i Bosne koji su privlačili veliki interes publike.

Čini se kako ćemo večeras u dvorani Pecara gledati baš jednu od takvih kultnih utakmica, a ako je suditi po redovima za kartu koji su zabilježeni ovog jutra, očekuje se rekordna posjeta.

Stanovnici Širokog Brijega rano jutros su napravili nezapamćen red za kartu i vrlo je moguće da će većina njih na kraju ostati uskraćena za istu jer će dvorana vrlo teško primiti sve one koji žele pogledati ovaj susret.

Inače, rezultat u seriji je 2:2 iako se do prije nekoliko dana činilo kako će Sparsi sve riješiti jer su imali meč loptu na domaćem parketu. Podsjetimo, domaći su tada imali veliku podršku sa tribina, ali Široki ih je pregazio sa 75:59 i vratio seriju u svoj grad.

Tko večeras pobijedi postat će novi prvak BiH u košarci. Susret počinje od 20.00.

SportSport.ba