Seniorke i kadetkinje ŽNK Široki Brijeg uspješno su započele svoj put u premijerligaškom društvu najboljih ženskih nogometnih klubova u Bosni i Hercegovini.

Prva ekipa ŽNK Široki Brijeg, iako poprilično oslabljena neigranjem nekoliko standardnih igračica, koju od ove sezone vodi novi trener Antonio Karačić osvojila je bod na gostovanju kod ŽNK Drina- Zvornik (1:1). Dojučerašnji pomoćni trener ŽNK Široki Brijeg Antonio Karačić na klupi je zamijenio Ivana Kvesića koji će u sljedećem razdoblju obavljati dužnost koordinatora za razvoj u ŽNK Široki Brijeg.

Pogodak za vodstvo naše ekipe postigla je Josipa Musa u 35. minuti, a za poravnanje i, ispostavit će se, konačan rezultat pogodila je Nada Jovanović samo tri minute kasnije. Prvi je cilj bio otvorili sezonu bez poraza, ali nakon prikazane igre i terenske nadmoći naša ekipa može žaliti za propuštenim prilikama i izgubljenim bodovima.

S druge strane, kadetkinje ŽNK Široki Brijeg koje s klupe predvode Matea Marusic i Martina Vuletić na domaćem su travnjaku rutinski nadigrale i deklasirale kadetkinje ŽNK Drina- Zvornik (8:1). Andrea Soldo postigla je hat-trick, dva je pogotka dodala Anđela Bošnjak, a po jedan Magdalena Pranjić, Ana Buhač i Maja Soldo. Jedini pogodak za gošće postigla je Marija Janjić.

ŽNK Široki Brijeg