Sastanak udruge “Zaboravljeni branitelji” 22. ožujka u Ljubuškom uz temu dodjele besplatnih sadnica smilja

LJUBUŠKI – Udruga Zaboravljeni branitelji organizira sastanak članova udruge koji će se održati u utorak 22. ožujka, u Gradskoj vijećnici Ljubuški. Početak je predviđen za 19 sati.

Pozivaju se svi članovi sudjelovati sastanku, na kom će, između ostalog, teme biti angažman udruge i članova na sadnji smilja, podjela iskaznica kao i dosadašnji rad udruge Zaboravljeni branitelji.

Ranije su, iz udruge “Zaboravljeni branitelji” obavijestili sve članove udruge kako su pokrenuli akciju kojom će svi članovi njihove udruge, i svi zainteresirani, moći na proljeće dobiti sadnice i sjeme smilja za sadnju.

Također, obavijestili su svoje članove koji nisu u mogućnosti platiti oranje, frezanje i druge troškove vezane za sadnju smilja, kako će udruga snositi te troškove za njihove članove.

Članovi udruge i drugi zainteresirani koji nisu u mogućnosti obrađivati zemlju u svom vlasništvu zbog nedostatka radne snage ili drugih razloga moći će uz dogovor s rukovodstvom udruge zemlju ustupiti udruzi uz obostrani pismeni ugovor.

Ljubuski.net