Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić i dopredsjednik Vlade i ministar financija Županije Zapadnohercegovačke Toni Kraljević održali su danas u zgradi Vlade sastanak s predsjednikom Seljačkog saveza Federacije Bosne i Hercegovine Draganom Pavlovićem i predsjednikom Udruge poljodjelaca Županije Zapadnohercegovačke i dopredsjednikom Seljačkog saveza Federacije Bosne i Hercegovine Dubravkom Vukojevićem.

Na samom početku sastanka, predstavnici poljoprivrednika izrazili su zadovoljstvo povećanjem sredstava za poljoprivredu u Proračunu Županije Zapadnohercegovačke.

Implementacijom Strategije ruralnog razvitka Županije Zapadnohercegovačke, kao i povećanjem sredstava za poljoprivredu, poljoprivreda u Županiji Zapadnohercegovačkoj prestaje biti socijalna kategorija i postaje pravi gospodarski subjekt i nositelj razvoja gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke, sa sve više registriranih subjekata na ovom prostoru.

Na kraju sastanka izraženo je obostrano zadovoljstvo kontinuiranim razgovorima te obostrana spremnost za daljnji nastavak započete suradnje.

Vlada ŽZH