Saniran dugogodišnji veliki kvar na vodovodnoj mreži u Donjim Radišićima

LJUBUŠKI – Javno poduzeće Parkovi d.o.o Ljubuški nastavlja s obnovom vodovodne mreže na području općine Ljubuški. Tako je ovih dana saniran veliki kvar u Donjim Radišićima.

“Prema podatcima koje imamo, na dijelu glavne vodovodne cijevi u Donjim Radišićima kod bivšeg restorana Orion već petnaest godina postoji problem sa velikim gubitkom vode. Djelatnici JP Parkovi d.o.o Ljubuški, ovih dana su detektirali problem, te je isti i saniran”, navodi se u priopćenju JP Parkovi d.o.o Ljubuški.

Za riješavanje spomenutog kvara (nabavka potrebnog materijala, kopanje, te sanacija), tvrtka JP Parkovi d.oo Ljubuški izdvojila je ukupno 4.000 konvertibilnih maraka. Kako se radilo o kvaru na glavnoj vodovodnoj cijevi koja ide prema Ljubuškom, za saniranje kvara nabavljene su posebne spojnice iz tvrtke “Andotehna” d.o.o. – Ribnica, Slovenija.

Budući da je zbog radova na ovoj dionici vodovodne mreže dio stanovništva bio bez opskrbe vodom, iz JP Parkovi d.o.o se svojim potrošačima zahvaljuju na strpljenju i susretljivosti.

Također ističu kako će i u sljedećem razdoblju nastaviti s radovima na otklanjanju velikih kvarova koji ugrožavaju vodoopskrbu stanovništva područja općine Ljubuški, priopćeno je iz JP Parkovi Ljubuški.

SirokiBrijeg.info