Ružići, Grude Pešija, Tihaljina II i Grude Istok u četvrtfinalnu MNL MZ Grude

GRUDE – Ekipe iz skupine „A“ sinoć su odigrale posljednje utakmice po skupinama, a u četvrtfinalne plasirali su se Ružići, Grude Pešija, Tihaljina II i Grude Istok.

S osam utakmica i isto toliko pobjeda prvo mjesto skupine „A“ zauzela je ekipa Ružića. Drugo mjesto pripalo je ekipi Grude Pešija koja je natjecanje po skupinama završila sa sedam pobjeda i jednim porazom. Tihaljini II pripalo je treće mjesto sa šest pobjeda i dva poraza, a četvrto mjesto pripalo je ekipi Grude Istok s pet pobjeda i tri poraza.

Prva utakmica odigrana je između ekipa Gornji Sovići i Donji Mamići, a završila je rezultatom 5:1 za Donje Mamiće. Ekipa Grude Pešija je s visokim rezultatom 12:1 svladala Medoviće, a Gorica rezultatom 7:2 pobijedila Cerov Dolac/Borajnu. Posljednja utakmica odigrana je između Tihaljine II i Ružića, a završila je pobjedom ekipe Ružića rezultatom 2:1.

Malonogometna liga MZ općine Grude 2016. ulazi u samu završnicu. U ponedjeljak 8. kolovoza odigrat će se četvrfinalne utakmice, a raspored je sljedeći:

20:00 Ružići – Dragićina
21:00 Grude Pešija – Sovići Donji
22:00 Tihaljina II – Drinovci
23:00 Grude Istok – Grude Centar

Klikom na OVDJE možete pogledati rezultate svih dosadašnjih utakmica, kao i tablicu malonogometne lige MZ općine Grude 2016.

Grude-online.info