Rukometne prvakinje iz Gruda pozivaju vas na zajedničku proslavu naslova prvakinja BiH

GRUDE – U nedjelju se igra zadnje kolo Premijer lige BiH za rukometašice u okviru kojeg u Grudama gostuje ekipa ŽRK Bihać. Ovu zadnju utakmicu domaća ekipa dočekuje kao novi/stari prvak Bosne i Hercegovine, dok gošće eventualnom pobjedom u nedjeljnoj utakmici osiguravaju 4.mjesto i izlazak na europsku scenu.

U prvom dijelu sezone grudske rukometašice su u Bihaću ostvarile pobjedu rezultatom 29:24.U dosadašnjem dijelu sezone u Premijer ligi BiH ekipa HŽRK Grude Autoherc je dominirala i u 21 utakmici ostvarila isto toliko pobjeda te tako uknjižila maksimalnih 63 boda uz gol razliku od 698 postignutih i 421 primljeni pogodak(+277). Iako su Gruđanke novi naslov prvakinja osigurale još u 17.kolu nakon utakmice protiv ekipe ŽRK Jedinstvo Adler ipak su i preostale utakmice odigrale sportski i korektno te ostvarili pobjede. Grudske rukometašice ove zadnje utakmice koriste i za održavanje forme za završnicu KUP-a BiH koja se igra u 21.i 22.05. 2016.

Ekipa Bihaća je svakako jedna od najkvalitetnijih ekipa u Premijer ligi što pokazuje i trenutni visoki plasman na ljestvici kao i podataka da je ekipa Bihaća sudionik završnice KUP-a BiH. Ekipa Bihaća je u prigodi da eventualnom pobjedom u Grudama osvoji 4. mjesto i osigura mogućnost europskog nastupa što bi bio najveći uspjeh ovog kluba koji je tek drugu sezonu u društvu najboljih u BiH. Djevojke sa Une su ovog proljeća doživjele samo dva poraza i svakako će i u Grudama pokušati ostati neporažene.

Sigurno je da će gledatelji u Grudama u nedjelju imati prigodu gledati odličnu rukometnu predstavu, a uz to nove/stare prvakinje Bosne i Hercegovine pripremaju i proslavu svog drugog uzastopnog naslova.

Utakmicu će izravno prenositi City TV inače jedan od medijskih pokrovitelja HŽRK Grude Autoherc. Program City TV može se pratiti na području cijele Bosne i Hercegovine i to preko kablovskih operatera u paketima Home TV(Eronet), Moja TV (BH telekom) i Telemach te širom svijeta putem Net TV plus i live streama.

Inače u programu prije i tijekom utakmice će sudjelovati najmlađe rukometašice iz naše škole rukometa kao i iz susjednih mjesta, te naše sjajne grudske mažoretkinje. Nakon završetka utakmice bit će upriličena dodjela pokala ekipi HŽRK Grude Autoherc za osvojeni naslov prvaka BiH za 2016. godinu.

Grudske rukometne kraljice pozivaju sve svoje navijače i prijatelje sporta da u nedjelju dođu na utakmicu i zajedno s njima proslave ovaj veliki povijesni sportski uspjeh.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!