U subotu 24.11.2018.g. Grude će ponovo biti središte ženskog rukometa. Tijekom cijele subote u grudskoj športskoj dvorani će svoje utakmice igrati više od 250 djevojčica i dječaka podijeljenih u 42 ekipe, a sve to u okviru 2.međunarodnog turnira u mini rukometu „Sveta Kata-Grude 2018“ . Bit će tu ekipe iz Šibenika, Korčule, Solina, Dugopolja, Knina, Opuzena, Metkovića, Ljubuškog, Mostara, Neuma i Čapljine. Cijeli program počinje u 9.00 sati i traje sve do 17.30.

A onda od 20.00 sati ćemo moći uživati u derbiju Premijer lige BiH za rukometašice u kojem se sastaju ekipe HŽRK Grude i ŽRK Izviđač CO iz Ljubuškog. Obje ekipe su u prvih 7 kola ostvarile sve pobjede i dijele prvo mjesto ljestvice s tim što naše cure imaju bolju gol razliku. Bit će to svakako sudar dva daleko najkvalitetnija ženska rukometna sastava u ovom trenutku u BiH. Još se svi sjećamo nezaboravnog finala KUP-a BiH u kojem su isti protivnici odigrali utakmicu kakva se rijetko viđa ne samo u BiH nego i puno šire.

Sigurno su motivi za subotnju utakmicu veoma jaki s obje strane, jer se Ljubušanke pokušavaju nakon puno godina okititi naslovom državnih prvakinja, a s druge strane Gruđanke su željne revanša za poraz u finalu KUP-a i obrane petog uzastopnog naslova prvakinja BiH. Kvaliteta obje ekipe kao i trenutna forma garantiraju sjajnu rukometnu predstavu .

Naše rukometne prvakinje Vas pozivaju da dođete uživati u odličnom rukometu i svojim navijanjem im pomoći da odigraju što bolju utakmicu i pokušaju doći do nove pobjede.

Radujemo se Vašem dolasku!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!