Home Sport Rukomet Rukometašice Gruda za kraj godine gošće dvostrukih prvakinja Europe

Rukometašice Gruda za kraj godine gošće dvostrukih prvakinja Europe

0
Rukometašice Gruda za kraj godine gošće dvostrukih prvakinja Europe

Jesenski dio Premijer lige BiH za rukometašice je završen.

Grudske rukometašice su u 11 utakmica osvojile maksimalna 33 boda uz najviše postignutih(394) i najmanje primljenih(239) golova. Forma ekipe je tempirana na najbolji mogući način tako da su najbolje igre prikazane onda kad je bilo najpotrebnije a to je u zadnjih 4-5 kola. Sve djevojke su dale svoj maksimum i više nego zasluženo čekaju proljetni nastavka prvenstva na prvom mjestu sa 8 bodova prednosti ispred najbližih pratitelja.

Kao što je u našem klubu tradicija, sezona se uvijek završava lijepim putovanjem i svečanom sjednicom Skupštine kluba. Tradicija se nastavlja i ove godine.

Putovanje će biti prava kruna ove sjajne rukometne godine za Gruđanke. Naime, već neko vrijeme se vode razgovori koje su inicirali predsjednici upravnih odbora ŽRK Budućnost Podgorica, gosp. Predrag Bošković i HŽRK Grude, gosp. Zoran Trlin o uspostavi sportske suradnje ova dva kluba. U prvim razgovorima čelnika dva kluba u Podgorici dogovoreni su svi bitni pravci suradnje, a sad je došlo vrijeme za početak realizacije.

Ovog vikenda, od 08. do 10.12.2017.godine HŽRK Grude će biti gost ŽRK Budućnost u Podgorici. U okviru boravka u Podgorici planirano je održavanje zajedničkih treninga i odigravanje trening utakmica. Uz druženje igračica i zajedničke treninge i utakmice bit će i dosta razgovora i dogovora o daljnjoj suradnji između trenera klubova, dr.sci Zlate Zubac iz HŽRK Grude i Dragana Adžića i Bojane Popović iz ŽRK Budućnost.

Našim igračicama će svakako biti vrijedno iskustvo susresti se i raditi sa najboljim svjetskim rukometnim trenerom 2012.godine, Draganom Adžićem kao i sa dugo godina najboljom rukometašicom svijeta Bojanom Popović.

Uzvratni posjet ekipe Budućnosti Grudama će biti dogovoren za početak 2018.godine.

Svečana sjednica Skupštine HŽRK Grude će biti održana nakon povratka ekipe iz Podgorice, točnije 13.12.2017.godine.

HŽRK Grude