Home Najave Rita nema puno vremena za čekanje! Moramo ubrzati, mi, vi, svi, znači da treba ići primiti lijek što prije

Rita nema puno vremena za čekanje! Moramo ubrzati, mi, vi, svi, znači da treba ići primiti lijek što prije

0
Rita nema puno vremena za čekanje! Moramo ubrzati, mi, vi, svi, znači da treba ići primiti lijek što prije

Ovo je Rita u noći sa četvrtka na petak. Vidite, Rita je tad bila u bolnici sa svim ovim cjevčicama kako bi joj snimili rad pluća u snu.

Prve procjene pokazuju da Rita noću treba masku sa kisikom kako bi lakše disala. Što to točno znači? Znači da ima još jako jako malo vremena! Znači da moramo ubrzati, mi, vi, svi, znači da treba ići primiti lijek što prije.

Nadamo se da će se to uskoro i dogoditi, ulažu se svi napori u tom smjeru.

A vi? Širite priču o Riti, neka se čuje što dalje, nek’ dođe do ušiju onih koji jednim pokretom prsta mogu napraviti više nego mi svi zajedno, poručile su “Širokobriješke mame – Mame širokog srca” preko svog službenog facebook portala, a koje uveliko pripomažu akcijama da se što prije prikupe financijska sredstva za malenu Anu Ritu Puljić.

Podsjećamo, Ana Rita Puljić iz Stoca boluje od teške bolesti mišića, spinalne mišićne atrofije, koja nažalost zahvaća i pluća tako da djeca s tom dijagnozom do četvrte godine života završe na respiratoru. Ona sada ima mogućnost liječenja u Njemačkoj, ali cijena jedne injekcije je 100.000 eura, a treba ih primiti godišnje barem pet.

Ani Riti Puljić možete pomoći pozivom na humanitarni broj:

092 890 858 (HT Eronet) i 090 291 083 (BH Telecom) i tako donirati 2 KM, a pomoći možete i uplatom novčanih sredstava, sukladno vašim mogućnostima, na račun otvoren kod UniCredit Banke d.d:

Primatelj: Ana Puljić

Transakcijski broj: 3389102546562927 Poziv na broj 40540543001

Uplate za inozemstvo:

Primatelj: Marija Puljić BA393381302863281218 SWIFT: UNCRBA22