REŽIMSKI MEDIJI DEJSTVUJU: Beogradska “kuhinja” na dan izbore zavađa Glsnovićev stožer!?

HDZ BiH, navodno pod vodstvom okorjelog udbaša Stanka Čolaka nastavlja specijalni rat protiv hrvatskog generala Željka Glasnovića, nositelja neovisne liste pod brojem 13 za XI. Izbornu jedinicu, piše portal Dnevno.ba.

Naime, beogradska “kuhinja” je naložila tijekom današnjeg dana režimskim medijima koji su na platnom spisku HDZ-a BiH da objave vijest kako pojedinci s Glasnovićeve liste “rade generalu iza leđa”, odnosno sugeriraju ljudima da se glasa recimo za Iliju Cvitanovića (drugi na listi) ili Peru Barbarića – Pepija (treći na listi).

Na taj način ciljano žele takvi mediji umanjiti šanse generalu Željku Glasnoviću za njegov prolaz, odnosno narod okrenuti kontra ove liste, te glasove usmjeriti ka ljekaru Armije BiH dr. Boži Ljubiću, koji je nositelj HDZ-ove liste za XI. Izbornu jedinicu skupa s još desetak “smiješnih” i “tragikomičnih” likova poput Željka Raguža ili Mire Grabovca – Titana!

Režimski mediji su cijelo vrijeme kampanje imali cilj popljuvati generala Glasnovića, a evo kako smo svjedoci to čine i na sam dan izbora. Kako nam se povjerila kolegica s jednog od takvih medija u prvi mah je odbila objaviti informaciju koja je kasnije ipak objavljena, međutim kada je od svojih nalogodavaca dobila ozbiljne prijetnje, kako za sebe tako i za članove svoje obitelji, morala je objaviti jednu takvu vijest.

Režimskim medijima nisu problem Srbi koje Stanko Čolak i Dragan Čović dovode na birališta kako bi glasali za HDZ i ljekara Armije BiH dr. Božu Ljubića, već su problem čestite osobe s Glasnovićeve liste koje se bore za što bolji rezultat svoje liste!

UDBA jako dobro zna kako su Barbarić i Cvitanović ključni stupovi Glasnovićeve kampanje, osobe koje su i pokrenule čitavu priču oko generala Glasnovića i njegove Neovisne liste, te ne biraju sredstva da pokušaju stvoriti sukob unutar njihovih redova, iako dosta dobro znaju kako je ovakav način biranja nešto najbolje što je demokracija dala (na kraju krajeva za preferencijalno glasovanje se izlazilo i na Referendum), a što opet najbolje znaju unutar HDZ-a, jer kada vidimo koliko su pojedinci s njihove liste u XI. Izbornoj jedinici uložili sredstava na jumbo plakate i ostale vidove svoje osobne kampanje postaje smiješno čitati i pratiti medijske objave gdje se osobama s Glasnovićeve liste zamjera što se bore i za svoj bolji izborni rezultat.

Na ovaj način se Peru Barbarića-Pepia pokušava dodatno diskreditirati iz razloga što je istakao kao čelni čovjek HKDU-a -Hrast-a kandidat za načelnika općine Čitluk na predstojećim lokalnim izborima u BiH 02.listopada, a prema svim pokazateljima u ovom trenutku je daleko ispred svoje konkurencije, pa moguće da su zbog toga HDZ-ovi režimski mediji krenuli u obračun s njim.

Dnevno.ba