Reakcija NK Širokog Brijega na prozivke oko suradnje s Marinkom Giljom i JP EP HZ H-B

ŠIROKI BRIJEG – U povodu posljednjih medijskih natpisa u pojedinim tiskovinama i na internet portalima, a u kojima se razno-raznim podmetanjima i insinuacijama pokušava dodatno destabilizirati NK Široki Brijeg, pojedini naši poslovni prijatelji, sponzori i partneri, a klub, uza sve, pokušava uvući i u političke igre, osjećamo se dužnima javnosti priopćiti nekoliko činjenica.

Prije svega želimo istaknuti kako je Nogometni klub Široki Brijeg klub hrvatskog naroda i političke stranke trebaju zaboraviti na pokušaje ubiranja političkih poena preko NK Široki Brijeg. NK Široki Brijeg, nadalje, izuzetno cijeni potporu gospodarstvenika i sponzora koji su proteklih godina našli svoj poslovni interes i ulagali u naš klub, pridonoseći tako sportskim uspjesima, izgradnji infrastrukture i uopće brendiranju NK Široki Brijeg. Pritom svakako vrijedi istaknuti i naš odnos s gospodinom Marinkom Giljom, aktualnim direktorom JP Elektroprivreda HZ Herceg-Bosne. Gospodin Gilja bivši je dugogodišnji predsjednik i član Uprave te predsjednik Skupštine NK Široki Brijeg iz godina kada su se onome što danas znači i predstavlja NK Široki Brijeg udarali temelji, kada je trebalo hrabrosti i vizije za jedan ovakav projekt, i svjesni njegova velikog doprinosa u uspjesima NK Široki Brijeg na tome mu i ovom prigodom zahvaljujemo. A što se tiče JP Elektroprivreda HZ Herceg-Bosne, želimo istaknuti da smo s ovim poduzećem imali, a vjerujemo da ćemo imati i ubuduće, izuzetno plodonosnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Koristimo također ovu prigodu pozvati sve naše sponzore, prijatelje, simpatizere i navijače da ne nasjedaju dezinformacijama i pamfletima koji se u zadnje vrijeme pojavljuju u pojedinim medijima. Istodobno, želimo im najiskrenije svima zahvaliti na dosadašnjoj potpori NK Široki Brijeg i, svjesni trenutka u kojem se nalazimo, poručiti da smo u bogatoj povijesti NK Široki Brijeg imali i težih prepreka, ali da smo ih sve znali preskočiti zajedničkim naporima i polučiti uspjehe na ponos hrvatskom narodu u BiH i svakome istinskom nogometnom zaljubljeniku.

Uprava NK Široki Brijeg