LJUBUŠKI – U Ministarstvu unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke u Ljubuškom danas je održan radni sastanak predstavnika ovog Ministarstva i Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA).

Uz domaćina sastanka, ministra unutarnjih poslova Zdravka Borasa, sastanku su nazočili ravnatelj Državne agencije za istrage i zaštitu Perica Stanić, v. d. Ravnatelja policije MUP-a ŽZH Milenko Madunović i načelnik Sektora kriminalističke policije MUP-a Miroslav Galić.

Na sastanku se razgovaralo o sigurnosnoj situaciji u zemlji, s naglaskom na Županiju Zapadnohercegovačku, te o suradnji ovih dviju policijskih agencija.

Podsjećamo, Državna agencija za istrage i zaštitu i Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke nedavno su potpisali Sporazum o suradnji a na današnjem sastanku razgovaralo se o operacionalizaciji navedeneoga Sporazuma, odnosno razgovaralo se o konkretnim oblicima suradnje u borbi protiv organiziranog kriminala, zlouporaba opojnih droga i drugih teških kaznenih djela, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

SirokiBrijeg.info