Home Vijesti Politika Radni sastanak Predsjedništva HDZ-a 1990 i Županijskog odbora ZHŽ-a u Grudama

Radni sastanak Predsjedništva HDZ-a 1990 i Županijskog odbora ZHŽ-a u Grudama

0
Radni sastanak Predsjedništva HDZ-a 1990 i Županijskog odbora ZHŽ-a u Grudama

Na temelju Zaključka Središnjega odbora HDZ-a 1990 započele su aktivnosti obilaska županijskih odbora Stranke. Sinoć je u Grudama održana sjednica Županijskoga odbora HDZ-a 1990 Županije Zapadno-hercegovačke na kojoj je nazočio predsjednik Stranke Ilija Cvitanović, te članovi Predsjedništva: Nediljko Rimac, predsjednik Središnjega odbora, dr. Diana Zelenika, državna zastupnica, Boro Krišto, zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH i predsjednik Kluba, Jozo Čosić, predsjednik Mladeži, Marinko Petrić, predsjednik Županijskoga odbora HDZ-a 1990 Hercegovačko-neretvanske županije, dr. Mladenka Perković, članica Predsjedništva Stranke.

U ime domaćina nazočne je pozdravio Ivica Gašpar, predsjednik Županijskoga odbora HDZ-a 1990 Zapadno-hercegovačke županije, a potom je riječ uzeo Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990 i upoznao nazočne s aktualnom političkom situacijom , a govorio je i o smjernicama političkoga djelovanja HDZ-a 1900. Posebno je istaknuo gospodarski plan HDZ-a 1990 koji će biti dio izbornoga programa u 2018.godini koji zajedno pripremaju Odbor za gospodarstvo pri Predsjedništvu HDZ-a 1990 i tim stručnjaka.

Izvješće o radu u Županijskoga odbora HDZ-a 1990 Zapadno-hercegovačke županije u proteklom razdoblju podnio je Ivica Gašpar, predsjednik Županijskoga odbora, a nazočne je upoznao s planovima i aktivnostima za 2018.izbornu godinu . Također, izvješća o radu općinskih odbora u Zapadno-hercegovačkoj županiji podnijeli su predsjednici odbora.

Nakon radnoga dijela sjednice nastavljeno je prijateljevanje, priopćeno je iz HDZ-a 1990.

SirokiBrijeg.info